You are here: Home » Shoppen » Poezenknuffels

Poezenknuffels

geschreven door Constance

Ben je ook een kattengek? Ik heb onderstaande tip gelezen in de NRC Next.

Je kunt je eigen poes/kat laten namaken bij Ploesiepoesie. Er zijn 3 verschillende versie’s: de Look-a-like (dus je eigen kat), de Deluxe (hierbij kan je zelf kleur van de vacht en ogen uitzoeken) en de Retro (speciaal voor babies). Bij de Retro kan je ook een bijpassend dekentje bestellen. Ook is er nog de FlatCat, een kattenkop van fleece waar je kat heerlijk op kanliggen. Alle Ploesiepoesies worden handgemaakt en je steunt ook nog een goed doel, nl. Stichting FIV-FeLV.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?