You are here: Home » Shoppen » Filippa K

Filippa K

geschreven door Constance

Bij het Zweedse kledingmerk Filippa K kan je sinds kort ook terecht voor damesschoenen en tassen.

Afgelopen jaar zaten er al herenschoenen in de collectie en omdat deze introductie zeer succesvol is geweest is er ook gekozen voor een damescollectie. Natuurlijk zijn de schoenen en de tassen geheel in dezelfde stijl als de kleding van Filippa K. Voor de gehele dames- en herencollectie kun je terecht in de PC Hooftstraat. Het filiaal in de Leidsestraat verkoopt alleen de dameslijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?