You are here: Home » Wonen » Witte kerst Kroonluchter

Witte kerst Kroonluchter

geschreven door testman

Sinterklaas is straks nog maar net het land uit, en we gaan massaal het huis versieren om in de kerststemming te komen. Wordt het een zilveren boom, of misschien wel weer traditioneel rood. De trend dit hele jaar is zwart wit, in het interieur en in de mode. Je kunt er dus op wachten dat dit ook weer het beeld gaat worden met de kerst. Maar ja, wie wil er nou geen witte kerst. Hans Peter stuurde mij deze tip, om je huis op te leuken volgens de laatste trend. Een witte doe-het-zelf kroonluchter. In de doos zitten 12 kartonnen krullen en 7 stukken touw om de kroonluchter te bevestigen en op te hangen. Het eindresultaat: een 3-dimensionale kroonluchter met een diameter van ca. 70cm. Je moet er nog wel zelf (kerst)lampjes in hangen. Of je doet ‘m met sinterklaas kado aan je partner. Een doe-het-hem (of haar)-zelf pakket…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?