You are here: Home » Shoppen » Shopping trip naar Hong Kong

Shopping trip naar Hong Kong

geschreven door Constance

Altijd al een keer een shoppingtripje naar Hong Kong willen maken? Grijp dan nu je kans!

Cathay Pacific heeft een speciale 8-daagse citytrip samengesteld, vanaf Euro 795,- per persoon. Dit is inclusief de vlucht in Economy Class, 5 nachten (6 dagen) in een 4* hotel inclusief transfers, je mag op de terugreis 10 kg. extra bagage meenemen, een 1/2 dag Hong Kong Island tour, kortingsbonnen voor restaurants en tripjes. Je kunt vertrekken in november en december, of volgend jaar in januari, februari, maart, mei en juni. En mocht je helemaal in stijl willen reizen, dan kan je ook Business Class vliegen, vanaf Euro 2.395,- per persoon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com