You are here: Home » Shoppen » Choc-o-Lait

Choc-o-Lait

geschreven door Constance

Je kunt (met het oog op de komende herst en winter) natuurlijk chocolademelk met de ouderwetse poeder van Droste maar het kan nu veel makkelijker.

Je warmt een beker warme melk op, en zet het houten stokje met de Choc-o-Lait in je mok. Er zijn 4 verschillende smaken; Melk (volle chocolade met een zoete toets), Puur (donkere chocolademelk op basis van bittere chocolade), Hazelnoot (chocolade & noten) en Cointreau (combinatie van sinaasappellikeur met bittere chocolade). De Choc-o-Lait kost Euro 1,25 per stuk en je kunt ze kopen bij de Bijenkorf en Simon Levelt. Natuurlijk is het ook een ideaal cadeau voor de chocolade-addict!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com