You are here: Home » Shoppen » Cesar Wellness Centre

Cesar Wellness Centre

geschreven door Constance

Wil je een lekker verwendagje boeken samen met je hond(je), dan kan dat nu met in het Cesar Wellness Centre.

Op 15 oktober en 25 november as. kan je in Noordwijk genieten van een heerlijk dagje uit. Je kunt kiezen uit een ochtend- of middagprogramma. Na een kopje koffie/thee met gebak, begin je met een manicure voor jou en de hond. Daarna krijg jij een heerlijke nekmassage. De dames krijgen make-up aangebracht en een persoonlijk make-up advies en de heren krijgen advies over huidverzorging en geuren. Verder krijgt je hond ook een massage die zodat hij zich heerlijk kan ontspannen. Verder krijgt hij een mini trimbeurt. Die kan bestaan uit plukken, trimmen, knippen, kammen en of borstelen, uitplukken en schoonmaken van zijn oren. Tussen de behandelingen door kan je lekker relaxen in de DoggyLounge. We sluiten het ochtendprogramma om ongeveer 13.00 uur af met een heerlijke lunch. Jullie hebben nu de gelegenheid om samen een geweldige strandwandeling te maken. Even uitwaaien. Het middagprogramma start om 13.00 uur met een lunch en sluiten we om ongeveer 17.30 uur af met een drankje. Mocht je nog afloop willen blijven logeren, dan kan ook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com