You are here: Home » Shoppen » Inimitable mascara van Chanel

Inimitable mascara van Chanel

geschreven door Constance

Als ik de reacties lees op het artikel over de Talika mascara, begrijp ik dat ik echt niet de enige ben die geen mega lange wimpers heeft.

Maar ik heb me weer eens laten verleiden tot een nieuwe mascara. De Inimitable mascara van Chanel. Dit is een zgn. multi-dimensionale mascara. En het geheim is het speciale mascaraborsteltje! Je krijgt spectaculair volume, super lange wimpers, extreme krul en je wimpers worden een-voor-een van elkaar gescheiden, volgens de reclame. Ik weet niet of ik weer een hoop geld voor niets heb uitgegeven, maar ik hou jullie op de hoogte of het werkt of niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com