You are here: Home » Shoppen » Tijdschrift Natural Body

Tijdschrift Natural Body

geschreven door Constance

Ik heb vorige week het tijdschrift Natural Body in bus gekregen en ik was aangenaam verrast.

Natural Body (verschijnt 6x per jaar) is een vrouwentijdschrift waarbij de nadruk ligt op psyche, fitness, gezondheid en beauty. Er staan tips in over de nieuwste cosmeticaproducten, verschillende ‘workout’ programma’s voor een platte buik (ivm. de feestdagen) maar ook hoe je je relatie een nieuwe impuls kunt geven. Ook staan er een paar leuke recepten in. Natural Body is absoluut niet ‘zweverig’, maar gewoon een tijdschrift voor de werkende & sportieve vrouw. En je kunt nu heel voordelig een abonnement nemen, 3 nummers voor slechts Euro 5,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com