You are here: Home » Shoppen » Puma Elle Event sucks

Puma Elle Event sucks

geschreven door Constance

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik met heel veel moeite toch een kaartje gekregen voor het groots aangekondigde Puma Elle Event. Maar ik ben zwaar teleurgesteld.

Misschien had ik me er teveel van voorgesteld, maar dit zijn mijn ervaringen: het event begon niet op de tijd die op de Puma website vermeld stond, maar ong. 2 uur later. (Het personeel van de Puma winkel vond dat erg vervelend maar het was door het hoofdkantoor niet goed gecommuniceerd.)

Na binnenkomst kreeg je een nummer (ivm. de prijzen die verloot gingen worden) en daarna werd je een beetje aan lot overgelaten. Er stonden een paar stoelen waarin fotomodellen opgemaakt en gekapt werden. Er waren wel voldoende drankjes & hapjes dus dat was wel goed geregeld.

Het personeel vertelde ettelijke keren dat je vooral de kleding moest gaan passen en dat je korting kreeg, wat op mij overkwam als een zeer agressieve manier van het verkopen van de kleding en schoenen!

De fotomodellen werden op de foto gezet, zonder enige uitleg waarom die combinatie was gekozen door de Elle styliste. Ik had ook een soort modeshow verwacht of in ieder geval tips en adviezen van de Elle styliste over de trends van sportkleding voor de aankomende winter. Maar daarover hoorde je helemaal niks. De 3 winnaressen werden nog wel ‘geholpen’ door de Elle styliste om het eea aan kleding te combineren, maar dat was alles.

Bij het weggaan kreeg je nog een leuk Puma handtasje, gevuld met een (leeg) Elle toilettasje, een Puma hemdje (maat S!) en een paar sokken (maat 39-42). Ik weet niet wie deze combinatie van kledingmaten heeft, maar de gemiddelde bezoekster van het Puma Elle event absoluut niet. 

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik van het tijdschrift Elle absoluut veel meer verwacht had, want als je op deze manier een event organiseert past dat meer bij het lokale suffertje dan bij een internationaal bekend tijdschrift. En dit geldt ook voor Puma.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com