You are here: Home » Eten & koken » IJs maken

IJs maken

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je overal lekkere ijsjes kopen, maar het is ook erg leuk om je eigen (evt. suikervrije) ijs te maken.

Bij Gelatti kan je een kant-en-klaar starterspakket kopen (incl. ijsmachine, diverse smaken en een basis voor ijs). Ook vind je hier diverse recepten voor oa. roomijs, sorbetijs en sojaijs. Ook is er een grote keuze uit de verschillende ijsmachines. Er zijn modellen met een los vrieselement of met een ingebouwde vriezer. Misschien is het startpakket wel een leuk Moederdagcadeau, of gewoon om jezelf te verwennen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?