You are here: Home » Shoppen » TomTom voor vrouwen

TomTom voor vrouwen

geschreven door Constance

Vrouwen geven momenteel meer geld uit aan gadgets dan aan cosmetica, dus wordt het wel tijd de fabrikanten meer aandacht besteden aan ontwerpen voor vrouwen.

TomTom is hier al mee bezig, want naast de saaie zwarte uitvoering komt er een roze! Verder heeft TomTom de Engelse ontwerpster Jessica Ogden gevraagd om hoesjes te ontwerpen voor de TomTom Go, en de mobiele telefoon met GPS de TomTom Mobile 5 en je kan alles stoppen in een bijpassende handtas.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?