You are here: Home » Shoppen » H&M bikini

H&M bikini

geschreven door Constance

Volgende week ligt er een speciale H&M bikini in de winkels.

De ‘Romantic Allover’ bikini heeft een vrolijke bloemenprint en opgenaaide pailletten. Het halterbovenstukje is verkrijgbaar in cup A t/m D. Nu zul je denken wat is er zo speciaal aan deze bikini? Als je ‘m koopt gaat er 10% van de opbrengst naar WaterAid. WaterAid zorgt wereldwijd voor schoon drinkwater en  toiletten. Dus jij zwemt van de zomer in een nieuwe bikini in zee en je doet ook nog wat voor het goede doel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?