You are here: Home » Shoppen » Kraamcadeau’s

Kraamcadeau’s

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Marjon.

Er zijn diverse sites waar je kraamcadeau’s en kraammanden kan bestellen, maar bij ToebieDoebie hebben ze net even iets anders. Je kunt hier niet alleen een mand bestellen voor de net geboren baby, maar ook voor het oudere broertje of zusje en kan je ook een speciale mand laten samenstellen bij een tweeling of een drieling. En binnen 48 uur worden de cadeau’s geleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?