You are here: Home » Shoppen » Kralen en sieraden

Kralen en sieraden

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Miko.

Er komen steeds meer online winkels die allerlei onderdelen verkopen om zelf sieraden te maken. Irenes Kralen biedt ook allerlei spullen aan om zelf aan de slag te gaan, maar je kunt hier ook kant en klare sieraden kopen, voor als je niet zo kreatief bent. Ik vind zelf de zelfgemaakte glaskralen erg mooi. En bij een bestelling van Euro 25,- zijn de verzendkosten gratis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?