You are here: Home » Shoppen » Pashmina sjaals

Pashmina sjaals

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Jan.

Zoek je een mooie pashmina of een cashmere sjaal, als cadeau voor bijv. onder de kerstboom? Bij Sis & Co hebben ze een grote collectie van bovengenoemde sjaals, maar zij verkopen ook diverse zijden sjaals. Zij staan elk jaar op de Miljonair Fair in de Rai (9 t/m 13 december 2005) of je kunt de sjaals online bestellen. En kijk vooral even naar alle kleuren die mogelijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?