You are here: Home » Shoppen » Cadeaus van keramiek

Cadeaus van keramiek

geschreven door Constance

Ik kreeg een tijdje geleden deze tip van Susanne.

Zoek je een creatief cadeau van keramiek, dan is de website van Suuskeramiek een aanrader. Je kunt hier allerlei schalen, bakjes, (chocolade)fonduesetjes en sushischaaltjes kopen die met de hand gemaakt zijn. Ook zijn er complete serviezen te koop en allemaal in dezelfde strakke vormgeving die je in alle ontwerpen tegenkomt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?