You are here: Home » Shoppen » Perzisch tapijtje als muismatje

Perzisch tapijtje als muismatje

geschreven door Constance

Doordat ook mijn zusje Anouck de wereld overvliegt als stewardess neemt ook zij regelmatig allerlei leuke, bijzondere en rare dingen mee uit het buitenland.

Vorige week was zij in Teheran en daar kan je in de zgn. computer-mall muismatjes kopen vermomt als een Perzisch tapijtje. Meer dan 2.500 jaar geleden werden de 1e tapijten al geweven in het Midden Oosten, dus je muis ligt er erg sjiek bij. En de muismat werkt echt super!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?