You are here: Home » Beauty » StriVectin-SD anti-rimpel creme

StriVectin-SD anti-rimpel creme

geschreven door Constance

Ik ken de creme StriVectin-SD al een tijdje doordat in de VS erg veel reclame wordt gemaakt, maar ik zag laatst dat deze creme ook in Nederland te koop is.

Eigenlijk is StriVectin-SD bedoeld om zwangerschapsstrepen te verminderen maar doordat een aantal vrouwen in de VS de creme ook op hun gezicht gebruikte staat deze creme nu vooral bekend als een werkzame anti-rimpel creme. Julia Roberts is een zeer enthousiaste gebruikster.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?