You are here: Home » Gadgets » Freitag’s polstasje

Freitag’s polstasje

geschreven door Constance

In zuidelijke landen zie je soms nog wel mannen lopen met zo’n (lelijk) polstasje, en dan nooit aan de pols, maar altijd onder de arm geklemd of gewoon in de hand gehouden. En wij maar denken dat we daar vanaf waren.

Mooi niet, want Freitag (ja die van die hippe tassen van vrachtwagenzeil) heeft de Freitag Mancipation lijn ontworpen en de polstasjes hebben namen als ‘Horst, Fritz & Willie’. Ik weet niet of het een hit gaat worden, maar de tasjes zijn online te bestellen in diverse kleuren. Gelukkig zijn er ook A4 modellen te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?