You are here: Home » Shoppen » NetJets Private Jet Card

NetJets Private Jet Card

geschreven door Constance

Zit je erg ruim bij kas (13e maand gekregen van je baas of de Staatloterij gewonnen op 31 december as.) dan is de NetJets Private Jet Card een super cadeau.

Je koopt (voor slechts Euro 114.000,-) 25 vlieguren per jaar, die je kunt inwisselen voor een bestemming, of meerdere bestemmingen, naar keuze in Europa of de VS. Je wordt per limo naar je prive-jet vervoerd, zonder wachten bij de douane, geen vertragingen of rijen bij de incheckbalie. En je kunt kiezen uit 10 verschillende type vliegtuigen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?