You are here: Home » Shoppen » Oude stoelen

Oude stoelen

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Gerda.

Ik ben zelf altijd erg gecharmeerd van oude meubels, zoals de stoelen uit de tijd van Lodewijk de 14e, 15e en 16e. Maar vaak zijn die echt oude stoelen niet te betalen. Bij Woonatelier Volendam verkopen ze nieuwe stoelen die door het model en de bewerking een oud aanzien krijgen en alle modellen zijn in ieder gewenste kleur en stoffering te krijgen. Ook de andere meubels zijn echt super kitsch, maar daardoor zo mooi (vind ik).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?