You are here: Home » Schoenen & laarzen » Kinderschoenen

Kinderschoenen

geschreven door Constance

Ik kreeg deze tip van Helma.

Ik heb zelf geen kinderen, maar hoor wel regelmatig van mijn vriendinnen met kids, dat het zo moeilijk is om leuke, mooie of praktische kinderschoenen te vinden. Bij Op Soestdijk hebben ze hele grote collectie merken (Dolce & Gabbana, IceBerg, Scapa Sports etc) maar in de webwinkel vind je ook een outlet gedeelte. En er zijn een aantal modellen te koop t/m maat 41.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?