You are here: Home » Shoppen » Hester Philine

Hester Philine

geschreven door Constance

Het ontwerpbureau van Hester Philine ontwerpt tegenwoordig ook tassen, kussenhoezen en woonaccessoires (zoals manden).

Alles wordt met de hand vervaardigd en er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. De tassen worden allemaal van vilt gemaakt, evenals een aantal kussenhoezen en de manden. Door de bijzondere ontwerpen hebben een aantal artikelen al diverse keren in de bekende woontijdschriften gestaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?