You are here: Home » Beauty » Ooglaserkliniek

Ooglaserkliniek

geschreven door Constance

Ik ben al vanaf mijn 6e jaar bijziend, waardoor ik de laatste 24 jaar (zachte) lenzen draag, maar nu heb ik vandaag een afspraak om te kijken of ik mijn ogen kan laten laseren.

Ik ga naar Eye Do in Rotterdam, waar met de allernieuwste apparatuur van Europa gewerkt wordt. Ik heb geen idee wat me allemaal te wachten staat tijdens het vooronderzoek vandaag en ik vind het best erg spannend en ook wel eng. Ik zal jullie morgen mijn ervaringen vertellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?