You are here: Home » Shoppen » Dji Dji

Dji Dji

geschreven door Constance

Dji Dji Italia sieraden zijn een combinatie van eigentijds design en ouderwetse parels.

De kralen en parels zijn met elkaar verbonden dmv. gekleurde of zwart/witte koordjes en snoeren. Je kunt de kettingen en armbanden in verschillende kleuren krijgen waarbij er veel gecombineerd wordt met zilver. Ook zijn er diverse felle kleurtjes in combinatie met zilver en parels te krijgen. Ik vind zelf de basickleuren (zwart/bruin) met de zilveren kralen van Dji Dji Italia het mooist.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?