You are here: Home » Shoppen » Woodbury Common

Woodbury Common

geschreven door Constance

Ik ben vorige week een paar dagen, samen met Ellen van moeders.blogo.nl, naar New York geweest.

We hebben oa. heerlijk gewinkeld bij Woodbury Common Premium Outlets, 1 uur buiten de stad. Je vindt hier oa. winkels van Tods (een paar mooie laarzen gekocht voor een prikkie), DKNY (Ellen heeft hier een mooi kerstsetje gescoord), Gucci, Prada en Chanel. Maar ook de outlets van Ralph Lauren (kleren voor hem, haar en de kids), the Gap en Banana Republic zijn super. Elk merk heeft zijn eigen winkel en alles en ligt netjes op stapeltjes en op maat, je hoeft dus echt niet te graaien. Ga je binnenkort naar New York, moet je Woodbury niet vergeten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com