You are here: Home » Shoppen » Novib

Novib

geschreven door Constance

Onder de titel ‘Novib pakt uit’ kan je online diverse artikelen bestellen die cadeau gegeven kunnen worden aan mensen in ontwikkelingslanden.

Je kiest bijv. een geit (Euro 36,-), je stuurt een kaartje met de afbeelding van de geit naar vrienden, familie of zakenrelatie en de echte geit gaat naar de mensen die de geit heel goed kunnen gebruiken. De cadeaus varieren van 2 schoolboeken (Euro 5,-) t/m een filterinstallatie voor water (Euro 1080,-).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?