You are here: Home » Shoppen » Nepbont

Nepbont

geschreven door Constance

Ik heb al eerder aandacht gegeven aan nepbont, maar in Parijs zit een fantastische winkel waar je terecht kunt voor van alles en nog wat.

Je kunt bij Maison de la Fausse Fourrure terecht voor nepbontspreien, -kussens, -hondenmanden, -paraplu’s maar voor mij is de topper toch wel de boodschappenkar. Je kunt ook bont per meter kopen en alles is online te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?