You are here: Home » Shoppen » Lootjes trekken

Lootjes trekken

geschreven door Constance

Ik weet nog van vroeger dat het soms erg moeilijk was om de hele familie of de vriendengroep bij elkaar te krijgen voor het trekken van Sinterklaas lootjes.

Daar heeft Wehkamp een oplossing voor bedacht, nl. de ‘Lootjestrekker’. Je maakt een Sintgroep aan en je vult de uitnodiging in en die wordt verstuurd naar de hele groep die je wilt uitnodigen voor Sinterklaasavond. (En iedereen ontvangt gratis een waardebon ter waarde van Euro 5,-).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?