You are here: Home » Shoppen » Zwitserse tassen

Zwitserse tassen

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Ellen.

Ga je binnenkort skieen in Zwitserland en wil je eens een ander souvenir meebrengen voor de oppas, dan zijn de tassen + accessoires van Karlen Torbel absoluut iets om over na te denken. Vooral de ‘Army Reclycing Collectie is de moeite waard, want de tassen worden gemaakt van (oude) dekens met legerriemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?