You are here: Home » Schoenen & laarzen » Tatami laarzen

Tatami laarzen

geschreven door Constance

Het merk Birkenstock blijft me verbazen, want naast de Heidi Klumm klompjes en de hippe Birki’s zijn er nu ook laarzen!

De Tatami laarzen hebben hetzelfde comfortabele voetbed als de slippers en de laarzen zijn te koop in diverse modellen en kleuren. Er zijn laarzen a la ‘Uggs’ (maar dit wel een veel leuker model), hele hippe met een leuke print en natuurlijk ook basic zwarte en bruine.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?