You are here: Home » Shoppen » Vintage

Vintage

geschreven door Constance

Er is weer een mooie vintage kledingwinkel (2e hands winkel klinkt toch minder goed) in Amsterdam gesignaleerd.

Vlakbij de Kinkerstraat vind je Trekkemaan, waar je terecht kunt voor oude collecties van bijvoorbeeld H&M, maar ook Versace. Maar ook voor splinternieuw ben je hier aan het juiste adres want zij verkopen exclusief Manamea. Dus zoek je een koopje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?