You are here: Home » Shoppen » Stockholm

Stockholm

geschreven door Constance

Omdat de vakantieperiode is aangebroken, zal ik deze weken meer aandacht geven aan verschillende buitenlandse winkelsteden.

Ik wil beginnen met Stockholm. Zowieso is Stockholm een hele hippe stad met trendy hotels (reizen.blogo.nl) en voor alle trendy merken kun je hier heel goed terecht. Voor alle adressen en tips moet je naar destination Stockholm. Echt een stad die de moeite waard is en Transavia vliegt heel goedkoop vanaf Rotterdam naar Stockholm!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?