Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Tshirts & stropdassen

Deze tip heb ik gekregen van Dennis.

Er zijn een aantal sites waarbij je kan stemmen op een aantal designs van tshirts en stropdassen van nieuwe ontwerpers en het design met de meeste stemmen wordt een een beperkte oplage verkocht. Voor de tshirts kun je terecht op Threadless tshirts en OMG Clothing en de stropdassen via Naked & Angry.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?