You are here: Home » Shoppen » Tshirts & stropdassen

Tshirts & stropdassen

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Dennis.

Er zijn een aantal sites waarbij je kan stemmen op een aantal designs van tshirts en stropdassen van nieuwe ontwerpers en het design met de meeste stemmen wordt een een beperkte oplage verkocht. Voor de tshirts kun je terecht op Threadless tshirts en OMG Clothing en de stropdassen via Naked & Angry.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?