You are here: Home » Beauty » Dr. Sebagh

Dr. Sebagh

geschreven door Constance

Hij wordt ook wel de redder van de sterren genoemd: Dr. Jean Louis Sebagh, met zijn ‘Botox’ in een potje.

Deze plastisch chirurg heeft al zijn kennis een antiverouderingslijn gestopt. Bekende sterren zoals Elle Mc Pherson en Cindy Crawfort zweren bij zijn producten. Cindy is zelf met Dr. Sebagh gaan samenwerken voor haar eigen beautylijn. In Nederland kan je terecht bij Skins Cosmetic Lounge in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?