You are here: Home » Schoenen & laarzen » Dr. Scholl’s sandalen

Dr. Scholl’s sandalen

geschreven door Constance

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heb ik zelf ook een paar roze Dr. Scholl sandalen.

Maar ik heb een Amerikaanse site ontdekt waar ze echt waanzinnige modellen verkopen, zoals het sandaal model met een naaldhak, of met de o-zo-hippe sleehak. Ook hebben ze bandjes met een hoge aaibaarheidsfactor, kortom teveel om op te noemen. Ik wist niet dat er zoveel modellen waren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?