You are here: Home » Beauty » Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie

Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie

geschreven door Constance

De Melvita L’Or Bio Huile Extraordinaire is een echte alleskunner. Want deze olie bestaat uit een combinatie van maar liefst 4 verschillende oliën; Argan, Kendi, Inca Inchi, Buriti en Pracaxi en ze werden zorgvuldig geselecteerd om hun rijke aanwezigheid van Omega-3, -6 en -9 vetzuren.

Zo heeft arganolie uit Marokko uitzonderlijke huidverzorgingseigenschappen. Kendiolie uit Indonesië en Inca Inchi olie uit de Amazone hebben regenererende eigenschappen. Buriti olie uit Brazilië helpt je huid te voeden en zorgt voor een stralende huid. Pracaxi olie uit de Amazone zorgt voor stralend en sterk haar.

Hierdoor kan je deze olie op verschillende manieren gebruiken.
– Op je lichaam: breng de olie 1x per dag (‘s morgens of ‘s avonds, na de douche) met een lichte massage aan tot de olie volledig in de huid is gedrongen.
– Op je gezicht: spray de olie in je handpalm en breng deze dan met een lichte massage met de vingers aan tot olie volledig in de huid is gedrongen. En je kan deze olie gebruiken ter vervanging van j gebruikelijke crème.
– Op je haar: gebruik de olie 1x per week aan op droog of nat haar.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Wilma D 1 februari 2019 - 14:15

Vraagje: heeft het een sterke geur en trekt het snel in? Ik gebruik olie voor mijn droge huid, vooral in de winter. Maar altijd op zoek naar beter, best. Denk erover om een proefje aan te vragen, want ik kan niet overal tegen.

Reageer
Constance 3 februari 2019 - 18:51

Hi Wilma er zit wel een geurtje aan maar ik vind het niet erg sterk. En ook trekt ie lekker snel in, zeker als je een droge huid hebt. Maar een proefje aanvragen zou ik zeker doen, want je weet inderdaad nooit of je er tegen kan en dan is het zonde. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com