Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe! CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!
  • Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond
  • Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn
  • Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème
  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
shoppen

Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie

De Melvita L’Or Bio Huile Extraordinaire is een echte alleskunner. Want deze olie bestaat uit een combinatie van maar liefst 4 verschillende oliën; Argan, Kendi, Inca Inchi, Buriti en Pracaxi en ze werden zorgvuldig geselecteerd om hun rijke aanwezigheid van Omega-3, -6 en -9 vetzuren.

Zo heeft arganolie uit Marokko uitzonderlijke huidverzorgingseigenschappen. Kendiolie uit Indonesië en Inca Inchi olie uit de Amazone hebben regenererende eigenschappen. Buriti olie uit Brazilië helpt je huid te voeden en zorgt voor een stralende huid. Pracaxi olie uit de Amazone zorgt voor stralend en sterk haar.

Hierdoor kan je deze olie op verschillende manieren gebruiken.
– Op je lichaam: breng de olie 1x per dag (‘s morgens of ‘s avonds, na de douche) met een lichte massage aan tot de olie volledig in de huid is gedrongen.
– Op je gezicht: spray de olie in je handpalm en breng deze dan met een lichte massage met de vingers aan tot olie volledig in de huid is gedrongen. En je kan deze olie gebruiken ter vervanging van j gebruikelijke crème.
– Op je haar: gebruik de olie 1x per week aan op droog of nat haar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?