You are here: Home » Gadget nieuws » Sony introduceert een glazen design speaker

Sony introduceert een glazen design speaker

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die van design houdt heeft Sony een supermooie speaker ontworpen van organisch glas. De Glass Sound speaker is voorzien van een Hi-Res audio driver en praktische push & play functie voor Spotify Connect. De speaker heeft een minimalistisch design en past daardoor binnen ieder type interieur.

De LSPX-S2 gaat naadloos op in de woonkamer dankzij het subtiele design en afwerking. De speaker verhoogd de sfeer in elke interieurstijl dankzij de dimbare ledverlichting. Om een rustgevende sfeer te creëren heeft de speaker een instelling voor een kaarslichteffect.

Dankzij de Sony Advanced Vertical Drive-technologie wordt het geluid 360 graden rondom weergegeven. Dit zorgt voor een authentiek en hoogwaardig geluid dat tot in elke hoek van de kamer hoorbaar is.

De organische glazen behuizing trilt mee met de geluidsgolven. Dit zorgt voor een verticale verspreiding van het geluid. De tweeter met organische glazen buis heeft een breder oppervlak in vergelijking met conventionele luidsprekers. Dit garandeert een helder geluid met minimaal verlies van volume. Daarnaast is de speaker compatibel met Hi-Res audiobronnen. Ideaal voor Hi-Res Audio om muziek te luisteren zoals de artiest het bedoeld heeft

De Glass Sound Speaker is vormgegeven in een compacte behuizing met een batterijlevensduur tot wel 8 uur. Afspelen van muziek is eenvoudig via een smartphone of tablet en ingebouwde Bluetooth-adapter van de LSPX-S2. De speaker is tevens compatibel met NFC One-Touch voor nog sneller en handiger koppelen. Tevens heeft dit model een handige “Push & Play”–functie. Via een speciale knop op de speaker zijn de meest gedraaide nummers van Spotify Connect te streamen zonder deze op te hoeven zoeken.

De LSPX-S2 kan worden aangestuurd via de Sony Music Center App. Deze app is gratis te downloaden via de Google Play en de App Store van Apple. Via deze applicatie zijn onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. De app is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om maximaal 10 andere geluidssystemen van Sony met de LSPX-S2 te verbinden.

De LSPX-S2 is vanaf mei 2019 te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com