You are here: Home » Ladygadgets » Haarvangers voor in de wasmachine

Haarvangers voor in de wasmachine

geschreven door Constance

Elke ochtend krijg ik de nieuwsbrief met de aanbiedingen van de dag van Groupon in mijn mailbox en vanmorgen zag ik iets voorbij komen waarvan ik dacht ‘wat zijn dat hemelsnaam?’. Het gaat nl. om de zgn. herbruikbare haarvangers voor in de wasmachine.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik kon het niet laten om op de link in de nieuwsbrief te klikken, en wat blijkt; de herbruikbare haarvangers zijn bolletjes die je in je wasmachine, bij je was, stopt en hiermee schijn je haren, pluisjes en vuil van je kleding te kunnen opvangen.

Maar wat ik wel bijzonder vond was de uitleg op de Groupon website over deze haarvangers;

  • Kan overtollig haar op het net absorberen en kleding schoner maken te beschadigen
  • Makkelijk te reinigen en drijft net boven de kleding
  • 100% nieuw en van hoge kwaliteit
  • Sluitclip, eenvoudig te reinigen en mogelijk opnieuw te gebruiken
  • Polyester net: absorbeert garen en pluizen
  • Onschadelijk voor kleding en gemakkelijk te gebruiken
  • Kleuren: blauw, groen, roze

Want ik vraag me nu wordt je kleding nu wel of niet beschadigd? Mogelijk opnieuw te gebruiken? Drijft net boven de kleding? 100% nieuw?

Ik ben dan ook reuze wie dit product al eens heeft aangeschaft, maar tot die tijd hou ik het gewoon op mijn droger voor het verwijderen van haar, pluisjes en stof.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com