You are here: Home » Fashion » Het zwembad in met Sir Edmond Gin

Het zwembad in met Sir Edmond Gin

geschreven door Constance

Gin en zwemmen een ongewone combinatie? Niet volgens Sir Edmond Gin want samen met Mr.Bowmont lanceert de Amsterdamse ginmaker een limited edition zwembroek met flamingoprint.

Behalve de zwembroek heeft Sir Edmond Gin ook een eigen online magazine ‘The Flamingo Journal’ gelanceerd. En zowel Sir Edmond als Mr.Bowmont hebben beide een zwak voor tropische locaties, een relaxte lifestyle en minutieuze designs. Dit alles komt samen in ‘The Sir Edmond’.

De off-white zwembroek is gemaakt van zacht polyester. Hij heeft twee steekzakken, een achterzak, geborduurde logo’s op voor- en achterkant en een all-over print van de karakteristieke Sir Edmond-flamingo met hoed en monocle. De zwembroek heeft een relatief korte fit, geheel in lijn met de ontwerpfilosofie van Mr.Bowmont: “Swim shorts should be like a good speech. Long enough to cover the essentials, short enough to keep you interested.”

Ter ere van de lancering is er een speciale combi-deal beschikbaar: de limited edition zwembroek + een fles Sir Edmond Gin voor €99,- (zonder de fles kost ie € 69,-).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com