You are here: Home » Beauty » Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen

Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen

geschreven door Constance

Sinterklaas en Kerst komen er aan en speciaal voor de naderende feestdagen heeft RevitaLash 2 prachtige schenksets; de RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection en RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection. Dit zijn 2 mooie sets om weg te geven, maar natuurlijk geweldig om te krijgen? Want elke vrouw wil toch mooie lange wimpers en volle wenkbrauwen?

De RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection bestaat oa. uit het best-selling RevitaLash Advanced wimperserum. Dit serum is één van de sterproducten van RevitaLash en bevordert de natuurlijke conditie van de wimpers, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Samen met de Volumizing Mascara, Volumizing Primer en Defining Liner Eyeliner Raven komen de gezondere, krachtige wimpers volledig tot hun recht en heb je binnen no-time een stralende oogopslag.

De RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection is een prachtige set die alle producten bevat om jouw wenkbrauwen perfect in shape te krijgen. Het wenkbrauwserum helpt de conditie van de wenkbrauwhaartjes te verbeteren en creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. Om het resultaat van het serum te versterken is de samenwerking van de Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel met de RevitaBrow Precision Tweezers uitstekend om de wenkbrauwen strak in model te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com