Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Vrolijk Kerstfeest 2017 Vrolijk Kerstfeest 2017
  • De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek
  • HEMA viert Kerst HEMA viert Kerst
shoppen

Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen

Sinterklaas en Kerst komen er aan en speciaal voor de naderende feestdagen heeft RevitaLash 2 prachtige schenksets; de RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection en RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection. Dit zijn 2 mooie sets om weg te geven, maar natuurlijk geweldig om te krijgen? Want elke vrouw wil toch mooie lange wimpers en volle wenkbrauwen?

De RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection bestaat oa. uit het best-selling RevitaLash Advanced wimperserum. Dit serum is één van de sterproducten van RevitaLash en bevordert de natuurlijke conditie van de wimpers, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Samen met de Volumizing Mascara, Volumizing Primer en Defining Liner Eyeliner Raven komen de gezondere, krachtige wimpers volledig tot hun recht en heb je binnen no-time een stralende oogopslag.

De RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection is een prachtige set die alle producten bevat om jouw wenkbrauwen perfect in shape te krijgen. Het wenkbrauwserum helpt de conditie van de wenkbrauwhaartjes te verbeteren en creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. Om het resultaat van het serum te versterken is de samenwerking van de Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel met de RevitaBrow Precision Tweezers uitstekend om de wenkbrauwen strak in model te krijgen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?