You are here: Home » Beauty » December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold

December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold

geschreven door Constance

Over 71 dagen is het Kerst en terwijl ik heerlijk lig te genieten op het strand van Ibiza, wil ik jullie de aankomende tijd alsvast een aantal leuke, mooie, handige en fijne December cadeautips gaan geven want voor je het weet is de Sint weer in het land (én weer terug naar Spanje) en staat de Kerstman met zijn rendieren weer op de stoep.

De Beautyblender ken je natuurlijk wel en voor iedereen die deze nog niet kent zal ik even kort uitleggen wat de Beautyblender is. Dit is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beautyblender. En er zijn nu 3 speciale December edities verkrijgbaar.

Be the gift-giver with the midas touch! Verspreid make-up kriebels onder de mensen waarvan je het meeste houdt met deze feestelijke kerstbal met daarin je favoriete beauty tool – the original beautyblender. Met zijn iconische vorm en neonroze tint zal de midas touch het meest gewilde cadeau op het verlanglijstje van elke beautylover zijn. Deze limited kerstset bevat een roze original beautyblender + een mini blendercleanser solid.

Bewapen jezelf, of een ander, met een “gold mine” aan beauty essentials om je look de hele dag door mooi en stralend te houden! Dit felbegeerde setje vol beautyblender musthaves is de gouden standaard voor perfecte make-up applicatie. Deze limited-edition kerstset bevat een roze original beautyblender, een beautyblender nude, een blotterazzi compact en een mini blendercleanser solid.

Naarmate de seizoenen veranderen, zo ook je beautyblender. Vervang je beautyblender na elke drie maanden, met de blender for all seasons set gaat dit zeker lukken. Winter, Spring, Summer of Fall, voor elk seizoen is er een blender. Deze limited kerstset bevat een roze original beautyblender, beautyblender bubble, beautyblender royal en de beautyblender red.carpet. En het beste? Maak je make-up tafel nog mooier met het kristallen beautyblender nestje – de perfecte plek om je beautyblender na gebruik te laten drogen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com