You are here: Home » Beauty » Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India

Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India

geschreven door Constance

Kruidvat heeft haar Spa Secrets assortiment uitgebreid met de nieuwe geur Wisdom of India en hiermee creëer je een waar Ayurvedisch wellnessmoment in je eigen badkamer.

Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda-ritueel (letterlijk: de kunst van het leven). Ontdek de weelde van witte lotus en sesamolie en ervaar perfecte harmonie van lichaam én geest. Ayurvedische verwennerij Breng hemelse harmonie naar jouw home-spa met Spa Secrets ‘Wisdom of India’. De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Stuk voor stuk verrijkt met verzorgende sesamolie en de ontspannende geur van witte lotus; met een verzorgde, gehydrateerde en verfijnd geparfumeerde huid als resultaat. Met de Shower Foam ervaar je een luxe douchesensatie. De gel verandert direct in een weelderig schuim, waardoor de huid zacht aanvoelt en heerlijk laat ruiken. De ultra zachte Shower Milk heeft een rijke, melkachtige formule die bij aanraking met water verandert in een zacht schuim en zorgt voor een verzachte, gevoede huid. Exfolieer zacht maar intensief met de Rice Body Scrub. Je huid voelt soepel, glad en zijdezacht aan. Na het douchen maak je jouw harmonische spa-moment compleet met de Body Gel-in-Oil. Een unieke textuur waarbij de specifieke eigenschappen van de frisheid van een gel met de rijke verzorging van een crème gecombineerd worden en ongekend snel door de huid wordt opgenomen. Of kies voor de Bodymilk Spray, een lichte bodylotion die de huid verwent met een fijne, hydraterende nevel. Alle Wisdom of India producten zorgen voor een zijdezacht gevoel met de verfrissende, verfijnde geur van witte lotus.

Kruidvat Spa Secrets heeft 4 geurcollecties; Treasures of Morocco met arganolie en roos, Miracles of Bali met kokosnoot en frangipani, Magic of Brazil met acaibes en maracuja en nu dus ook Wisdom of India met witte lotus en sesamolie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com