You are here: Home » Beauty » Essence handcrème set, een ideaal December cadeau

Essence handcrème set, een ideaal December cadeau

geschreven door Constance

De essence “hug me it’s cold outside hand cream set”, volgende maand verkrijgbaar, is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De 3 versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die super gemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt.

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en ook in de online shop van Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com