Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0 essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0
shoppen

Essence handcrème set, een ideaal December cadeau

De essence “hug me it’s cold outside hand cream set”, volgende maand verkrijgbaar, is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De 3 versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die super gemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt.

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en ook in de online shop van Kruidvat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?