You are here: Home » Eten & koken » Biotona Bio SuperSweet, een biologisch alternatief voor suiker

Biotona Bio SuperSweet, een biologisch alternatief voor suiker

geschreven door Constance

Suiker is een deel van ons leven én ons eetpatroon. We kennen allemaal het lekkere gevoel na het eten van iets zoets. Suiker activeert het beloningscentrum in onze hersenen en zorgt voor de afgifte van dopamine, dat een prettige sensatie geeft. Toch is het goed om onze suikerconsumptie kritisch te blijven volgen. Met zo’n 90 gram suiker per persoon per dag eten we 2 tot 3 keer meer suiker dan we nodig hebben, met alle gevolgen van dien. En nu heeft Biotona een biologisch alternatief voor geraffineerde suiker: Biotona Bio SuperSweet!

Biotona Bio Supersweet bestaat voornamelijk uit kokosbloesemsuiker. Dit is een bruine en karamelachtige suiker die wordt bereid uit het witte, zoete sap van kokosbloesems. Kokosbloesemsuiker wordt gekenmerkt door zijn lage glycemische index (35) en voorkomt zo vervelende pieken in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast bevat Biotona Bio Supersweet raw lucumapoeder, afkomstig van de Peruviaanse Lucuma vruchten, alsook raw yacon poeder, een Peruviaanse wortelknol. Beide poeders hebben een aangename zoete smaak en maken van Biotona Bio Supersweet een compleet alternatief zoetmiddel. Kies bewust en ga voor gezonde smoothies, shakes of gerechten met toch die lekkere zoete ‘touch’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com