Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
shoppen

Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY

Ken je het Nederlandse fashionlabel SRNDPTY al? Dit is hét label voor elke vrouw die van vrouwelijke, krachtige looks houdt. Jouw stijl? Dan is een bezoek aan de webshop echt de moeite waard.

En elke maand presenteert dit label nieuwe collecties die volledig eerlijk in ambachtelijke Nederlandse ateliers worden vervaardigd. Zo weet je zeker dat je kledingstuk niet alleen geweldig staat, maar ook goed voelt.

Je kunt niet alleen kiezen uit stijlvolle jurkjes in comfortabele stretchkwaliteit, maar ook uit fijne blousjes en tops, classy blazers en steeds nieuwe eyecatchers. Online shop je op www.srndpty.nl en je vindt de collectie ook bij ruim 100 verkooppunten verspreid over het hele land.

En ik mag deze septembermaand 2 leuke acties aankondigen ism. SRNDPTY! Allereerst is er een speciale kortingscode waarbij je deze maand 20% korting krijgt. Je hoeft alleen bij je bestelling de kortingcode LIFESTYLELADY in te vullen.

Maar het wordt nog leuker want ik mag, namens SRNDPTY, 1 jurk naar keuze weggeven!!!  Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?

Mail, voor 1 oktober as., je naam, adresgegevens, voorkeur van jurk en je maat, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en geef ook je antwoord op deze vraag; Wat stelt het logo van SRNDPTY voor?

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?