You are here: Home » Accessoires » Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland

Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland

geschreven door Constance

Op 19 september as., opent Dyson officieel de eerste beauty shop-in-shop in het Amsterdamse filiaal van Hudson’s Bay. Hiermee is Nederland het eerste Europese land waar Dyson permanent een shop opent op een Beauty-afdeling van een warenhuis. Direct hierna opent het concept ook in negen andere landelijke filialen van Hudson’s Bay. De shop-in-shops zijn zo ingericht, dat je de producten meteen kunnen testen om de Dyson-technologie direct te ervaren.

Bij de Dyson beauty shop-in-shop kan men terecht voor vrijblijvend product- en haaradvies, stylingtips en een mini blow-dry session met de innovatieve Dyson Supersonic-haardroger op de Beauty-afdeling van Hudson’s Bay. En hier leer je alles over de wetenschap achter haar, de technologie en de beste stylingtips om je haardroger het best te gebruiken.

Om de 1e opening van het Amsterdamse filiaal te vieren, is er naast de Dyson beauty shop-in-shop tevens een tijdelijke Dyson Supersonic Hair Boutique op de damesetage. Hier zal dagelijks een bekende haarstylist stylingadvies geven en kan men genieten van een full blow-dry sessie met de Dyson Supersonic-haardroger. In de 2 weken na de opening maken alle bezoekers kans op een persoonlijke workshop thuis door het posten van een perfect hairselfie met #dysonhair.

Op de woonafdeling van Hudson’s Bay is er ook de Dyson technologie shop-in-shop. Hier staan experts klaar om de nieuwste Dyson-technologie uit te leggen en worden bezoekers aangemoedigd de producten zelf te gebruiken in de shop. Zowel de Dyson Pure Hot+Cool Link-luchtreiniger als de Dyson snoerloze stofzuigers zullen gedemonstreerd worden.

Dus ben je zo’n Dyson fan als ik, snel dan naar Hudson’s Bay!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com