You are here: Home » Beauty » L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie

L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie

geschreven door Constance

L’Oréal Paris and Balmain Paris zijn een unieke samenwerking gestart en wel op het gebied van lippenstiften en dit heeft geresulteerd in een zgn. ‘capsule’ collectie van 12 couture matte shades by Color Riche.

Deze lancering is gedaan door 12 vrouwen van verschillende achtergrond en cultuur en zij legen de nadruk op diversiteit en vrouwelijke power. Er zijn 3 verschillende thema’s, nl. Rock, Couture en Glamazone en bij elk thema horen 4 verschillende kleuren. En natuurlijk is de Balmain handtekening duidelijk terug te vinden in deze eerste make-up collectie van het Franse modemerk. Elk pakket heeft zijn eigen kleur; blauw staat voor Rock, zwart voor Couture en groen voor Glamazone. En elke sfeer heeft ook haar eigen ster, zoals bij Glamazone Ysaunny Brito (zij  draagt Balmain Instinct) en Rock woman Soo Joo Park (met Freedom).

Dit is de ‘UNITED, WE ARE INVINCIBLE’ castinglijst;
GLAMAZONE:
BALMAIN INSTINCT: YSAUNNY BRITO
URBAN SAFARI: ALEXINA GRAHAM
GLAMAZONE: LUMA GROTHE*
FEVER: MARIA BORGES*
COUTURE:
CONFIDENCE: DOUTZEN KROES*
DOMINATION: LARA STONE
LIBERATION: CINDY BRUNA*
CONFESSION: MING XI
ROCK:
FREEDOM: SOO JOO PARK
POWER: VALENTINA SAMPAIO*
LEGEND: NEELAM GILL
REBELLION: GRACE BOL*
* Niet verkrijgbaar in Nederland

Je kunt vanaf 30 augustus je pre-order plaatsen via Bol.com en de 1e limited editions zijn verkrijgbaar vanaf 8 september as. Bij Kruidvat & Etos ligt de collectie vanaf 25 september as. in winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com