You are here: Home » Beauty » Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel

Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel

geschreven door Constance

Met de introductie van de Philips Sonicare DiamondClean Smart breekt een nieuw tijdperk in tandenpoetsen aan. Deze revolutionaire en slimme tandenborstel combineert exceptionele poetsresultaten door nieuwe opzetborstels én een persoonlijke begeleiding en directe feedback over het poetsen. Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart kan je meerdere doelen behalen; van plakverwijdering en gezonder tandvlees, tot wittere tanden en een frisse adem.

Via de ingebouwde Smart-sensortechnologie krijg je persoonlijk poetsadvies via de Philips Sonicare app. Deze app is via Bluetooth gekoppeld aan je tandenborstel waardoor er gegevens uitgewisseld kunnen worden. Een locatiesensor zorgt ervoor dat je op een 3D-kaart van de mond kan zien waar je wel of nog niet gepoetst hebt. De DiamondClean Smart geeft via een speciale schrobsensor ook een seintje als je je tanden te veel schrobt in plaats van zachtjes poetst. Daarnaast zorgt de druksensor ervoor dat de lichtring op het handvat van de tandenborstel gaat branden als je teveel druk zet tijdens het poetsen. De app biedt tevens ondersteuning bij het opvolgen van tandartsadvies. Zijn er bijvoorbeeld probleemgebieden vastgesteld, dan worden deze gemarkeerd op de 3D-kaart. Bovendien ontvang je proactief signalen die je helpen herinneren om extra aandacht te besteden aan die specifieke gebieden. Zo kun je gemakkelijk inzicht krijgen in jouw poetsgedrag en dit zelfs delen met de tandarts of mondhygiënist(e).

De Sonicare DiamondClean Smart beschikt over een Smart-koppeling van poetsstanden en Smart-herkenning van opzetborstels. Hierdoor worden opzetborstels automatisch gekoppeld aan de juiste poetsstand wanneer ze op het handvat geklikt worden. De tandenborstel is verkrijgbaar met 4 of 5 poetsstanden.

De Premium Plaque Defense-opzetborstel verwijdert tot wel 10x meer tandplak dankzij de speciaal ontworpen borstel waarmee een groter tandoppervlakte bereikt wordt, ook op lastige plekjes.
De Premium Gum Care-opzetborstel verbetert dankzij het kleine formaat en de unieke borstelharen vde gezondheid van je tandvlees aanzienlijk (tot wel 7x) in slechts twee weken.
DePremium White-opzetborstel creëert een wittere lach dankzij de unieke borstel en verwijdert in slechts drie dagen tot wel 100% meer vlekken.
En met TongueCare+-opzetborstel verwijderen de MicroBristles de bacteriën op je tong die voor een slechte adem zorgen.

De Philips Sonicare DiamondClean Smart is vanaf volgende maand verkrijgbaar in verschillende varianten en wordt standaard geleverd met een bijpassend oplaadglas en een oplaadreisetui. De standaardversie is er in het zwart en wordt geleverd met 3 opzetborstels en beschikt over 4 poetsstanden. De middelste versie is verkrijgbaar in het roze, zwart en wit en wordt geleverd met 4 opzetborstels, tongspray en heeft 5 poetsstanden. De meest luxe uitvoering is er in het donkerblauw en heeft 5 poetsstanden. Deze uitvoering wordt tevens geleverd in een luxe verpakking inclusief 4 opzetborstels, een tongspray en een opzetborstelhouder.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com