You are here: Home » Interieur » Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven

Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven

geschreven door Constance

Wist je dat Zweden tot een van de gelukkigste en tevreden volken op aarde behoren? Maar waarom zijn de Zweden toch zo tevreden? Het antwoord is te vinden in het boek Leef Lagom gebaseerd op filosofie van Lagom, wat ‘precies de juiste hoeveelheid’ betekent. Niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg.

Anna Brones, expert op het gebied van Lagom, legt in dit boek uit hoe je ook in Nederland de Zweedse levenswijze kunt toepassen. Dit kan op het werk, bijvoorbeeld door tweemaal per dag fika in te lassen, koffiepauzes van een kwartiertje waarbij je praat met collega’s en de computer met rust laat.

Maar Lagom kan ook in je woning. Kom thuis meer tot rust met een inrichting zonder overbodige spullen waarbij de televisie niet het focuspunt is. Ook wat betreft gezondheid kiezen Zweden voor balans, door beweging in hun dagelijks leven toe te passen.

Maw. met kleine inspanningen maak je je leven beter, bewuster en goedkoper!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com